Renee Hakendorf

Renee Hakendorf

National Innovation Hub Lead

CORE Innovation Hub

Renee is the National Lead for CORE Innovation Hub, connecting innovators with industry in the energy and resources sector across Australia. In this role Renee is responsible for strategic business growth, building and nurturing relationships across the start-up and commercial ecosystem, leading a geographically dispersed team, and creating a national runway to launch Australia's brightest entrepreneurs. 

Renee has crafted many of CORE’s leading entrepreneurial education programs with a focus on the intersection of knowledge acquisition, personal growth, practical action and access to networks. She understands the role of people, process and technology in business, having previously launched several ventures of her own in property and marketing. 

Renee Hakendorf

Presenting on

Select Timezone
  • 13:00
  • Wed, 01 Nov
  • 13:00 - 14:00 AEDT
  • |
  • 60 min
  • |
  • Wed, 01 Nov
  • |
  • Mining Innovation
  • |
  • Hatch Mining Innovation Theatre

Global Innovation Games

In collaboration with Unearthed, IMARC is excited to host the results and winners from the inaugural Global Innovation Games; a showcase of technologies with the potential to revolutionise mining operations, safety, sustainability, and efficiency. 

The session will include a showcase of the winners’ technologies, and an industry panel discussion highlighting what the world has to offer the Australian mining industry.

Global Innovation Games Session: Unveiling the World's Best

  • 13:00 - 22:05
  • |
  • 545 min
  • |
  • Wed, 01 Nov
Welcoming Remarks & Introduction to the Global Innovation Games
  • 13:05 - 13:10
  • |
  • 5 min
  • |
  • Wed, 01 Nov
Eden: A Leader in Sustainable Natural Resource Recovery
  • 13:10 - 13:15
  • |
  • 5 min
  • |
  • Wed, 01 Nov
Off-Road OS (OROS): Showcasing Cutting-Edge Off-Road Vehicle Solutions
  • 13:15 - 13:20
  • |
  • 5 min
  • |
  • Wed, 01 Nov
TALPA: A Matchmaker Between the Needs of Equipment Manufacturers and the Companies Operating Machines
  • 13:20 - 13:25
  • |
  • 5 min
  • |
  • Wed, 01 Nov
Rovjok
  • 13:25 - 14:50
  • |
  • 85 min
  • |
  • Wed, 01 Nov
Discussion on Global Innovation and Australian Applications
  • 13:50 - 14:00
  • |
  • 10 min
  • |
  • Wed, 01 Nov
Q&A Session