Samantha Skinner

Samantha Skinner

Policy Manager, Industry Skills and Careers

NSW Minerals Council

  

   

Samantha Skinner

Presenting on

Select Timezone
  • 12:00
  • Thu, 02 Nov
  • 12:00 - 13:30 AEDT
  • |
  • 90 min
  • |
  • Thu, 02 Nov
  • |
  • ESG Collaboration
  • |
  • Albemarle Lounge

NextGen Networking Lunch

  • 12:00 - 13:30
  • |
  • 90 min
  • |
  • Thu, 02 Nov
An exclusive opportunity for undergraduates and recent graduates, and those looking to enter the mining industry, to hear from industry leaders and network with the next generation of miners.
  • 12:05 - 12:10
  • |
  • 5 min
  • |
  • Thu, 02 Nov
IMARC Founding Partners Welcome
  • 12:10 - 12:15
  • |
  • 5 min
  • |
  • Thu, 02 Nov
NSW Mining Career Opportunities
  • 12:15 - 12:20
  • |
  • 5 min
  • |
  • Thu, 02 Nov
Industry Career Opportunities
  • 12:20 - 12:35
  • |
  • 15 min
  • |
  • Thu, 02 Nov
The Mining Veteran and the NextGen Interview
  • 13:30
  • Thu, 02 Nov
  • 13:30 - 15:30 AEDT
  • |
  • 120 min
  • |
  • Thu, 02 Nov
  • |
  • ESG Collaboration
  • |
  • Google Cloud & NGIS ESG Collaboration Theatre

Attracting & Upskilling the Future Workforce

  • 13:30 - 13:40
  • |
  • 10 min
  • |
  • Thu, 02 Nov
Skills in the Mining Sector: What AUSMASA is Doing to Attract and Upskill the Future Workforce
  • 13:40 - 14:10
  • |
  • 30 min
  • |
  • Thu, 02 Nov
NSW Minerals Council Panel: Attracting the Next Generation of Mining Talent
  • 14:10 - 14:40
  • |
  • 30 min
  • |
  • Thu, 02 Nov
WA Mining Club Panel: Showcasing the Value of Scholarship Programs that Encourage and Foster the Development of the Next Generation of Leaders within Western Australia’s Mining Sector
  • 14:40 - 15:30
  • |
  • 50 min
  • |
  • Thu, 02 Nov
Talk it Forward Dialogue Table: Recommendations from the NextGen Miners – Perspectives from Undergraduates, Graduates and Industry